Novi spot benda M.E.C.E. – "Nitro"

15:37

Uoči drugog studijskog albuma, bend M.E.C.E. snimio je spot za pesmu "Nitro", koja se našla na njihovom prvom albumu "Ponekad i Sunce ugreje pseću guzicu". Spot je uradio Nebojša Simeunović Sabljar, koji je ujedno i autor svih dosadašnjih spotova ovog benda.



Bend M.E.C.E. je nastao 2012. godine sa idejom da se napravi šaljivi hard core / rap projekat. Nakon trideset demo snimaka i brojnih živih nastupa, poziciju drugog glavnog vokala zauzima Nebojša Simeunović Sabljar, lider beogradskog punk-rock sastava Dža ili Bu, sa kojim snimaju prvi studijski album "Ponekad i Sunce ugreje pseću guzicu" (2015, Nocturne Media). Posle toga, bend započinje promociju pesama, a prva stanica bila je klub Urmus u Beogradu. Usledili su nastupi na Vidovdanskoj gitarijadi, Moto skupu u Inđiji i brojnim klubovima širom Srbije. Prošla godina ostaće zapamćena po učešću na Zaječarskoj gitarijadi i Beer festu u Beogradu.

Ovih dana bend je studijski akivan i radi na drugom albumu, koji bi pod nazivom "Dobro jutro, stres može da počne" trebalo da se pojavi u toku 2016. godine. Već su poznati nazivi nekoliko novih pesama: "Meca sa estrade", "Papazjanija", "Tvoja sranja", "Alen Delon Rap", "Danju fin noću Čarli Šin", "Duda izeš mi muda" itd.

U njihovim pesmama, pored hardkora i repa, čuju se i uplivi bluza, panka i metala. M.E.C.E. sviraju u postavi:

Pas – Vokal
Sabljar – Vokal
Muta- Gitara
Metnem – Gitara
Krompiraš – Bas
Pile Mile – Bubnjevi

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »